Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Продължаваме със седмичните ни активности и тази събота ви каним на приятна разходка до още едно емблематично място за Витоша - връх Камен Дел и една от най-красивите гледки към София и околията!

Всеки закупил билет за Кабинков лифт Симеоново, може да се включи в организираната ни разходка и да сподели с нас един страхотен ден в планината!

Планът е следния: от 10 до 10:30 среща при Витоша Аутдор Център (на горна станция на кабинковия лифт), пиене на кафе, чай, запознаване и събиране на групата. Около 10:30 се отправяме по лек и приятен маршрут към връх Камен дел. Разходката трае около час и половина в посока, с време за снимки и приятни изненади, които ви подготвяме по пътя. Събитието е подходящо за семейства с деца и за хора със средна физическа подготовка.

Препоръчваме всеки, който се включи да бъде подготвен с удобни дрехи и обувки, шапка и да разполага с малка раница с важни консумативи сред които: слънцезащитен крем, връхна дреха, достатъчно количество вода, репалент срещу насекоми и други атрибути спрямо личните нужди.

Изкарайте децата от телефоните и моловете и прекарайте заедно с тях един страхотен ден далеч от градския шум и жегите на прохлада в планината! Домашните любимци също са добре дошли, спазвайки общоприетите правила за безопасност и поведение на обществени места.

Ще се радваме повече хора да се включат - доброто изкарване е гарантирано!
За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с на contact@vitoshsaski.com и телефон 0882111480 - очакваме ви!