Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Тази събота ви каним на второто поредно издание на нашето специално събитие за семейства с деца - Витоша “Family day”!

Подготвили сме ви интересна програма с много игри и забавления за цялото семейство и всеки е добре дошъл да се включи. Прекарайте един страхотен ден с децата, на прохлада в планината - доброто изкарване е гарантирано!

 "</p

Какъв е планът?
от 9:30 до 10:15 записване на отборите за участие пред 5та станция на Симеоновския Лифт (зоната на х. Алеко)
10:30 начало на игрите
първа игра - Стрелба с пистолети "Nerf"
втора игра - Дърпане с въже
трета игра - Навигатор
четвърта игра - Търсене на заровено съкровище по карта
Около 14:00 часа - Награждаване на победителите

Побебители:
Във всяка една игра ще бъде излъчено семейство/отбор победител, а накрая ще бъде отличен и шампиона на “Витоша Family day vol.2” - победител от всички 4 игри.

Как да се включите?
Всеки закупен семеен билет за Кабинков лифт Симеоново деня на събитието е също и вашия билет за нашия тематичен “Family day”.

Къде ще се проведе събитието?
Локацията на събитието тази седмица ще бъде на горна станция на на Кабинковия лифт и в района на хожа Алеко. 

Ще се радваме да споделим един хубав ден в планината и да се забавляваме заедно! Очакваме ви на 29-ти юли, събота, а ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на contact@vitoshaski.com или телефон 0882111843!

За допълнителна информация следете фейсбук събитието и профилите ни в социалните мрежи фейсбук и инстаграм! #familyday

Ето и малко повече подробности за игрите:
Стрелба с пистолети "Nerf"
!Правила на играта:
Отборите ще имат по 10 изстрела за всеки отбор, като мишена ще е разположена на 6 метра и ще представлява обръч с диаметър 30 см. отбора който успее да реализира най-много изстрели в обръча печели играта. Ако има повече от един отбор с най-много изстрели ще се проведе допълнителна стрелба с още по 5 патрона. Победителя ще е отбора изтрелял най-много патрони в обръча.

Дърпане с въже
!Правила на играта:
Отборите се нареждат 2х2 един срещу друг и хващат 10 метрово корабно въже, което е с червен флаг по средата, цела на всеки отбор е да издърпа противниковия до обозначителния конус който ще е на разстояние от 7 метра от червения флаг. играта се играе с директни елиминации. Ако отборите са с различен брой участници, отбора който има повече избира титуляри, които са равни на брой, на противниковия отбор. Победител е отбора който успее да победи във всички елиминационни битки.

Навигатор
!Правила на играта:
Всеки отбор избира по един разузнавач (на разузнавачът ще бъде му бъдат вързани очите). останалата част от отбора ще са навигатори (те ще трябва да навигират разузнавача в играта). Целта на играта е разузнавача да успее да вземе първи флаг, който ще е поставен на видимо място в рамките на приблизително 50 метра от старта на разузнавачите. Старта ще е масов.

Търсене на заровено съкровище по карта
!Правила на играта:
На всеки отбор се дава по една карта която има 6 обозначени точки, като в една от тях се крие заровено съкровище (малък подарък за отбора). Отборите тръгват от една точка в масов старт. Точките които са на картата няма да имат определена последователност в която трябва да се минат. В играта освен с бързина и сръчност ще спечели и отбора с доза късмет, тъй като само едната от 6те точки ще е със скрито съкровище.