Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Семеен ден на Витоша на 9-ти септември!

Тази събота ви каним на третото поредно издание на нашето специално събитие за семейства с деца - Витоша “Family day”!
Подготвили сме ви интересна програма с много игри и забавления за цялото семейство и всеки е добре дошъл да се включи. Прекарайте един страхотен ден с децата, на прохлада в планината - доброто изкарване е гарантирано!

"</p

Това издание на събитието носи името “Стрелците” и ще бъде изпълнено с тематични стрелкови игри - настройте мерниците и ви чакаме цялото семейство горе!

Какъв е планът?

от 9:30 до 10:00 записване на отборите за участие пред 5та станция на Симеоновския Лифт (зоната на х. Алеко)
10:15 начало на игрите
първа игра - Стрелба с лък
втора игра - Стрелба с “Nerf” пистолети
трета игра - Стрелба в кош
четвърта игра - Стрелба с фризби
Около 13:30 часа - Награждаване на победителите

Победители:

Във всяка една игра ще бъде излъчено семейство/отбор победител, а накрая ще бъде отличен и шампиона на “Витоша Family day vol.3” - победител от всички 4 игри.

Как да се включите?

Всеки закупен семеен билет за Кабинков лифт Симеоново в деня на събитието е също и вашия билет за нашия тематичен “Family day”.

Къде ще се проведе събитието?

Локацията на събитието тази седмица ще бъде на горна станция на на Кабинковия лифт и в района на хижа Алеко.

През целия ден на място ще бъдат и нашите приятели от Doppelherz България, които също ви подготвят изненади и полезни подаръци! 
Ще се радваме да споделим един хубав ден в планината и да се забавляваме заедно! Очакваме ви на 9-ти септември, събота, а ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на contact@vitoshaski.com или телефон 0878396223!
За допълнителна информация следете фейсбук събитието и профилите ни в социалните мрежи фейсбук и инстаграм! #familyday

Ето и малко повече подробности за игрите:

Стрелба с лък

Отборите ще имат по 6 изстрела за всеки отбор, като мишена ще е разположена на 6 метра. Отбора който успее да реализира най-много точки е победител.

Стрелба с пистолети "Nerf"
Отборите ще имат по 10 изстрела за всеки отбор, като мишена ще е разположена на 6 метра и ще представлява обръч с диаметър 30 см. отбора който успее да реализира най-много изстрели в обръча печели играта. Ако има повече от един отбор с най-много изстрели ще се проведе допълнителна стрелба с още по 5 патрона. Победителя ще е отбора изтрелял най-много патрони в обръча.
Стрелба в кош
Всеки отбор има по 10 топки и стреля в кош от разстояние 5 метра. Отбора който вкара най много топки е победител. При равен брой вкарани топки, отборите играят дузпи с по 3 допълнителни топки
Стрелба с фризби
Всеки отбор разполага с по 6 изтрела с фризби по конус от разстояние 5 метра. Отбора който наниже най-много фризбита на конуса е победител в играта. При равен брой нанизани конуси, отборите играят дузпи с по 3 допълнителни хвърляния с фризби.