Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Очакваме ви и през октомври!

Три лифта ще работят всеки уикенд при благоприятни метеорологични условия до края на сезона.

За по-малко от час жителите и гостите на София, ще могат да достигнат от столицата до емблемата на Витоша - Черни връх с новите ни комбинирани билети „От града до върха на планината“, включващи ползване на Кабинков лифт Симеоново и Витошко лале 1 и 2.

Освен за пешеходен туризъм и разходки, планината предлага отлични условия и за практикуване на планинско колоездене, с множество маршрути с различни нива на трудност, подходящи както за начинаещите, така и за напредналите. За улеснение на всички колоездачи, лифтовете са оборудвани със специални куки за окачване на велосипедите, а в кабинковият лифт, за първи път от години насам, ще се допуска превозването на колела.

Различни видове комбинирани билети, семейни пакети, карти за колоездачи, карти за парапланеристи и множество най-различни активности ще се предлагат в „домашната“ планина на софиянци това лято, а мотото на сезона е „Преоткрий Витоша“.

Всички видове лифт карти и билети можете да видите тук!