Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Витоша ски клуб отваря врати за нови попълнения!

Детско-юношеския ски отбор "Витоша Ски Клуб" набира нови попълнения - ако детето се справя добре и иска да се развива в професионалния ски спорт, това е една страхотна възможност за получаване на качествено обучение и тренировка, запознаване с много нови приятели и развитие в света на белите спортове!

"

Къде е базата на клуба?
Клуба е с основна база на Витоша, но се провеждат тренировки и се взима участие в състезания из цяла България и Европа.

Защо Витоша Ски Клуб?

С децата се работи целенасочено от доказани професионалисти с видими резултати. Убедени сме, че спорта е в основата на правилното развитие на децата както физически, така и на ментално ниво, като ги учи на дисциплина, упоритост и спортсменство и се стараем ежедневно да им предаваме ценни уроци от всякакво естество.

Кой може да участва във Витоша Ски Клуб?

Всички деца на възраст над 8 години с интерес и добри умения в ските, които искат да се развиват професионално. За по-начинаещите първата стъпка преди влизането в отбора е нашата ски школа. 

Как става записването?

За повече информация и записване, можете да се свържете с нас тук